TRAGEDIE ! S-A ÎNTÂMPLAT ACUM CÂTEVA MINUTE ! UN AUTOCAR CU ROMÂNI CARE SE ÎNTORCEAU LA MUNCĂ ÎN ITALIA S-A RĂSTURNAT ! DISTRIBUIE SĂ AFLE TOATĂ LUMEA !

Un nou accident rutier foarte grav  în care au fost implicaţi zeci de români. Un autocar s-a răsturnat la graniţa dintre Slovenia si Italia. 18 persoane au decedat după ce maşina s-a răsturnat într-un şanţ. Alti 10 sunt in stare gravă. Ministerul român de Externe a trimis o echipă consulară în Italia să se ocupe special de victime.
Romanii se intorceau inapoi la munca in ITALIA dupa vacanta de sarbatori !


 


 


 


 


Accidentul s-a produs între localităţile Latisana şi San Giorgio. În total, 28 de persoane se aflau în autocar. Martorii spun că o maşină de teren a încercat să depăşească autocarul şi l-a lovit puternic din spate. În urma impactului, autocarul s-a răsturnat într-un şanţ, anunţă RTV.

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
18 dintre pasageri au murit. Un bărbat a fost proiectat prin geam, iar starea sa este foarte gravă. El a fost transportat cu ambulanţa la Udine. Alţi 6 au fost duşi la Latisana şi 3 la Palmanova. Poliţiştii italieni fac verificări pentru a afla cum s-a produs accidentul.

ACEASTA TRAGEDIE A MARCAT PE TOATA LUMEA ! 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


loading...

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


TE RUGAM FRUMOS SA DISTRIBUII PE FACEBOOK PENTRU A AFLA TOATA LUMEA !

Advertisement/Publicitate

Blog categories

Recent articles

Pages

Advertisement/Publicitate