ANUNT BOMBA facut de TRAIAN BASESCU in urma cu PUTIN TIMP! LIVIU DRAGNEA DISTRUS...

„Reteta propagandistica este perfecta pentru a motiva introducerea unor noi taxe si impozite”, sustine Traian Basescu pe pagina de socializare.


 


„Cu priceperea-i „pretutindenara”, Dragna a depistat nici mai mult nici mai putin decit lipsa a 10 – 14 miliarde lei din bugetul de stat in luna decembrie 2016.


 


Si pentru ca priceperea-i „pretutindenara” acopera si justitia, Dragnea a gasit si vinovatii : premierul Ciolos, ministrul de finante Anca Dragu, presedintele Consiliului Fiscal, ministrul Fondurilor Europene, seful ANAF, ministrul Fondurilor Europene si nu in cele din urma Presedintele Iohannis, scrie bzi.ro.


 


Advertising/Reclama


 


 


 


 


 
 In realitate, odata instalati la guvernare pesedistii constata ca nu prea exista resurse bugetare pentru a acoperi promisiunile electorale mincinoase. Si atunci, ce scuza mai convingatoare decat “greaua mostenire” ?
Iar daca „greaua mostenire” o impanam cu o Comisie Parlamentara de Ancheta, reteta propagandistica este perfecta pentru a motiva introducerea unor noi taxe si impozite.


 


Sa ne pregatim sa spunem adio cotei unice de impozitare. Tavalucul a pornit cu salariile mari, urmeaza firmele, proprietatile si de ce nu, aerul. Asta a „uitat” Dragnea sa spuna in campanie.”, scrie Traian Basescu, pe pagina de socializare.


 


 


 


Advertising/Reclama


 


loading...

   


 


 


TE RUGAM FRUMOS SA DISTRIBUII PE FACEBOOK PENTRU A AFLA TOATA LUMEA !

Advertisement/Publicitate

Blog categories

Recent articles

Pages

Advertisement/Publicitate